Laagdrempelig en gevarieerd.

Yoga Ann heet je van harte welkom

OVER MIJ

Mijn naam is Anneke en woon sinds kort weer in Dronrijp. Als klein meisje turnde ik vroeger fanatiek bij GV DOS Dronrijp. Veel trainen, discipline en steeds beter willen worden. Zo rond mijn 17e kreeg ik interesse in andere sporten en kwam ik uiteindelijk in de yoga wereld terecht. Ook die vorm van bewegen paste bij mij; vriendelijk, zacht en grenzen bewaken.

In 2016 besloot ik een vinyasa yoga opleiding te doen bij de Nieuwe Yogaschool. Ik leerde dat niet alleen de fysieke houdingen ertoe doen. Yoga gaat volgens mij verder dan dat. Yoga geeft rust, ruimte en ontspanning.

Kort na het afronden van de opleiding heb ik 3 jaar lesgegeven in Goutum. In januari 2022 ben ik begonnen met yogalessen geven in Dronrijp.

Mijn lessen zijn laagdrempelig en gevarieerd. Het is een mix van vinyasa en flow en een vleugje yin, met ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Als docent hoop ik dat je ervaart dat het niet gaat om de perfecte houding of hoe lenig je bent. Maar dat je je bewust bent van je gedachtes, je lichaam waardeert en plezier hebt.

Ik zie je graag in de les!

Yoga Flow

Breng lichaam en geest in balans met deze yoga flow les. Neem dit uur, deze les, de tijd voor jezelf. Kies er voor of je jezelf wilt uitdagen of juist een stapje terug wilt doen. Stap na de les ontspannen en/of energiek de mat weer af.

Lesrooster

Wekelijks wordt de agenda bijgewerkt met de aankomende lessen.

Vrijdagochtend van 9 tot 10 uur Yoga flow: een mix van yin en vinyasa yoga.

Note: de vrijdagochtend les zit vol.

Vanaf 2023 ga ik op een nieuwe locatie, bij Studio Vita in Dronrijp, op woensdagavond yogales geven. Heb je interesse, stuur me een berichtje!

Praktische info

De les:
- de les is op vrijdagochtend van 9-10 uur in MFA d'Ald Skoalle, Hobbemasingel 17 in Dronrijp.
- kom 5 minuten voor aanvang van de les, zodat we op tijd kunnen starten.
- lessen kunnen tot een uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Annuleer je binnen een uur voor aanvang van de les zal de les in rekening gebracht worden.

Yogamat en kleding:
- neem je eigen yogamat mee
- trek iets aan dat comfortabel zit. Ook een warme trui is handig voor de eindontspanning

Tarieven en betaling:
- 2 proeflessen: 15 euro
- losse les: 10 euro
- 10 rittenkaart: 85 euro (3 maanden geldig)

Betaling gaat na het boeken van een les (of kaart) via een Tikkie.

Covid maatregelen:
- blijf thuis bij klachten (hoesten, neusverkoudheid)
- houd afstand van en tot elkaar
- gebruik je gezonde verstand :)

Neem contact op